Vi tilbyder at sende de fleste varer, der står på vores adresse i 6240 Løgumkloster, gennem anerkendte fragtfirmaer som DAO, GLS, Bring, PostNord og Brink Transport, alt afhængig af størrelse og vægt, men fragtomkostninger betales af køber. Vi er altid opmærksomme på varens karakter og sørger for, at den bliver pakket og afsendt forsvarligt. Fragthåndteringsbeløbet kan variere, da vi sjældent har original emballage.

 

Vær opmærksom på, at visse skrøbelige varer ikke kan pakkes og sendes forsvarligt, og derfor forbeholder vi os retten til at afvise at sende sådanne varer. 

 

Når du har gjort os opmærksom på, at du ønsker fragt, pakker, måler og vejer vi din eller dine varer og herefter udarbejder vi en separat fragtfaktura. Når denne er betalt, afsender vi din vare. Vi bestræber os på at håndtere fragt 1-2 gange om ugen.

 

Hvis din vare er for stor eller tung til kravene fra disse fragtfirmaer, beder vi dig om selv at arrangere fragt. Du kan indhente op til fire fragttilbud her: www.fragtopgaver.dkDet er dog vigtigt at informere os om dine planer, så vi kan koordinere udlevering.

 

Hvis det drejer sig om særligt store eller tunge varer som maskiner, entreprenørmateriel, biler, specialtransport og lignende, anbefaler vi, at du kontakter:

  • Thy Mors maskintransport ApS, som kører overalt i Danmark - både hasteopgaver og ved lejlighed. Tlf. +45 69 89 99 89
  • Uge Vognmandsforretning ApS, som kører overalt i Danmark og Nordtyskland. Tlf.: +45 28 15 13 42

 

For varer, der ikke står på vores adresse i 6240 Løgumkloster, er vi desværre ikke i stand til at håndtere forsendelse.

Hvis du er usikker på, om din vare kan sendes, anbefaler vi at kontakte os, før du afgiver dit bud.