Om Auktionshuset Sønderjylland

Auktionshuset Sønderjylland er et professionelt og nærværende auktionshus med et stort lokalt og internationalt netværk. Vi tilbyder hurtig, faglig rådgivning og troværdige vurderinger af dine effekter. For os er det vigtigt, at auktionshuset er overskueligt, nutidigt og brugervenligt, så både køb og salg forløber så nemt som muligt for dig. Vi vil gerne have, at du føler dig i trygge hænder hos os, hvorfor vi prioriterer at opbygge tillidsfulde relationer til vores kunder.

Auktionshuset er beliggende på 7,5 indhegnede hektarer, hvoraf 2500m2 er overvåget. På den måde er dine effekter sikret mod tyveri. På grunden er der desuden en 1000m2 isoleret hal. Selvom det er en stor grund, er der masser af små hyggelige hjørner, hvor man bl.a. finder børnezoner – så der er ingen grund til ikke at tage hele familien med på tur.

Vi er stolte af vores egn og vil gerne have, at du får en oplevelse med, når du besøger auktionshuset. Derfor serverer vi, til fysiske auktioner, lokale velsmagende produkter, så du kan få stillet tørsten og den lille sult, imens du er på besøg – du kan blandt andet få en smagsprøve på de populære pølser fra vores lokale slagter. Vi står også altid klar med forslag til, hvad du ellers kan lave i området, så I kan gøre det til en hyggelig familietur.

Kontakt os for yderligere information på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på mobil 045 2941 1471.