Billed3 (2).jpg

 

 

Velkommen til Auktionshuset Sønderjylland - eksperter i online auktioner for dødsboer, konkurssalg, restpartier, oprydning, returvarer, udstillingsmodeller og meget mere. Vi er et velrenommeret og nærværende auktionshus beliggende i Løgumkloster, som agerer formidler mellem virksomheder og private. Vi stræber efter at etablere givtige partnerskaber med både sælgere og købere, hvor køb og salg foregår på et niveau, der sikrer en positiv oplevelse for alle parter.

 

 

Auktionshuset Sønderjylland omfavner principperne om genbrug og mener, at brugte genstande, udstillingsmodeller og returvarer ikke nødvendigvis er af lav kvalitet, men snarere søger en ny ejer. Dette gælder især inden for landbrugsmaskiner, hvor vi identificerer kvalitetsmaskiner, der fortjener en ny ejer.

 

Vi går op i troværdighed, høflighed og god service, og for os er det vigtigt, at vores auktioner overskuelige og gennemsigtige, så et køb forløber så nemt som muligt for dig. Derfor har vi et system, der fortæller dig præcist, hvad du skal betale i alt med salær, moms mm., når du afgiver et bud. Der er ingen skjulte overraskelser.

 

Auktionshuset er beliggende på 7,5 indhegnede hektarer, hvoraf 2500m2 er overvåget. På den måde er dine effekter sikret mod tyveri. På grunden er der desuden en 1000m2 isoleret hal. 

 

Alle kan byde og sælge hos os - både private og virksomheder.

Vi står klar til at rådgive og besvare alle 
på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på +45 29411471.