Maskiner

Gør en god handel

Står du med maskiner, som du ikke længere bruger og vil af med? Så få en snak med os. Vi er specialister indenfor landbrugsmaskiner og vi sætter gerne dine maskiner på auktion for dig. Fra Belarus til Fendt, vi sælger alt. Vi hjælper dig, med at vurdere den rigtige pris. Vores langvarige erfaring indenfor landbrug og landbrugsmaskiner gør, at vi finder frem til en fornuftig, men skarp mindstepris. Vi råder over et stort lokalt og internationalt netværk, som vi gerne benytter os af.

Du skal ikke absolut sørge for, at få maskinerne hen til os, de kan sagtens blive stående hjemme hos dig. Så kommer vi, tager billeder og opretter dem i vores system.

Hvorfor skal jeg sælge mine maskiner over Auktionshuset Sønderjylland, når jeg selv kan gøre det?

Det giver mening at sælge dine maskiner over Auktionshuset Sønderjylland i stedet for at sælge dem selv, da du ikke behøver at håndtere kunderne selv. Du opnår en højere pris, da der er flere bydere på varen, end hvis du kun har en enkelt der kommer og opkøber dine varer. Vi opnår køberens maksimale pris og ikke sin mindstepris.

Sammen med dig sætter vi en skarp mindstepris, så du er sikker, at din vare ikke bliver solgt under din mindstepris.

Hvis du har spørgsmål. Er du velkommen til at ringe eller skrive en mail. Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. tlf. 29 41 14 71