Vil du sælge dine effekter på auktion?

Alle kan indsætte varer på vores auktioner – vi modtager fra både private og erhvervsdrivende.

Du kan altid sende en kort beskrivelse og et billede af dine effekter til os på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvorefter vi vil kontakte dig, så vi kan få en uforpligtende snak. Vi vil altid se og gennemgå effekterne, inden de sættes på auktion.

Auktionshuset Sønderjylland forbeholder sig ret til at afvise varer, som vi ikke finder egnede til auktion.

Det er en forudsætning, at de indleverede varer er lovlige, dvs. at ejerforholdene er i orden. Ved underskrivelse af salgsaftale indestår sælger desuden for, at de indleverede effekter er frie og ubehæftede for restgæld, herunder underpant, ejendomsforbehold, udlæg mv. Opstår der tvivl om effekternes lovlighed, tager vi uden varsel kontakt til bank, politi eller lignende.

Sælger sørger selv for egen forsikring på de indleverede varer og oplyser eget forsikringsselskab om stedet for auktionen.

Sælger vælger selv, om effekterne ønskes indsat på en online eller en fysisk auktion eller begge dele, og om der ønskes anført en mindstepris. Mindsteprisen fastsættes ud fra en fælles vurdering mellem sælger og Auktionshuset Sønderjylland. Såfremt effekterne ikke sælges på den første auktion, kan de genaktiveres på endnu en auktion. Tilsvarende gælder, hvis køber ikke gennemfører købet eller gør brug af sin fortrydelsesret.

Sælger betaler 20% + moms (dog maks. 5.000 kr) pr. stk. af den opnåede budsum i salær til Auktionshuset Sønderjylland.

Ved salg på auktion fratrækkes salæret ved afregningen til dig som sælger. Udbetaling sker til det kontonummer, du har oplyst i salgsaftalen. Afregning sker 2-3 uger efter auktionens afslutning, forudsat at både du og køber har opfyldt jeres forpligtelser.

Det er under en auktion muligt at byde på egne varer. Hvis du kommer til at byde varen hjem, betaler du et gebyr på 150 kr. pr. stk.

Bliver effekterne ikke solgt, skal du ikke betale salær til os. Tilgengæld skal det accepteres, at dine effekter sættes på auktion op til 3 gange inden for 60 dage. Afhentning af dine effekter efter auktioners afslutning, aftales nærmere.

Overholdes aftalen ikke, koster det 100 kr. pr. uge pr. vare/palle (250 kr. for køretøjer og lign.) i op til 3 måneder. Efter dette tidspunkt kan Auktionshuset Sønderjylland bortskaffe effekterne eller sælge dem i vores navn til dækning af vores omkostninger.


Vi glæder os til at høre fra dig!